Translate

27 aug. 2014

Carriere bitch, of gewoon goed gepland?

Ik ben echt zó blij! Vandaag had ik mijn eerste vergadering/presentatie/sollicitatie gesprek, en wel voor de leerlingenraad!

Ik moest me eerst voorstellen en daarna vroegen ze me waarom en hoe ik op de leerlingenraad gekomen was. Ik vertelde dat ik eigenlijk al vanaf de 1e klas bij de leerlingenraad wilde. Maar dat ik het stapje voor stapje wilde doen. 1e klas leren leren. 2e klas schoolkrant, en 3e klas leerlingenraad! Nou, mooi uitgestippeld, toch? Al gauw grapte iemand "En dan in je examenjaar teamleider zeker?!" Tja... Dan twijfel je wel, ook al lach je hardop mee.
Maar voor de rest was het echt super gezellig, en voelde ik me al snel thuis. Dus, feestje!!!
Even een klein vraagje; als je je toekomst al helemaal uit hebt gestippeld,  is dat best positief, toch? Dan heb je een doel. Maar ik denk dat je wel een grens moet stellen dat je andere mensen ook een kans geven. En dat je ook op je cijfers moet letten. Als je cijfers naar beneden gaan door je extra activiteiten.
Veel plezier en laat me weten wat jou mening is over zoveel activiteiten!
Xx marit

1 opmerking:

  1. Heey! Dit is even snel. Maar ik vond je blogpost goed. Maar tsja ik heb dus nog echt geen idee wat ik wil doen.. ook wil ik zeggen Congrats on 50 followers on bloglovin!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you all for your lovely comment! You've made my day <3