Translate

17 mrt. 2015

Mini room tour

Al een hele tijd wilde ik een soort van room tour doen. Ik zal niet alle delen van mijn kamer laten zien. Maar wel de plaatsen waar ik het meest van hou.Om te beginnen, mijn paspop. Deze gebruik ik voor mijn vestjes, sjaals en riemen. Ik vind het echt een uniek ding, en ik ben er heel blij mee. Naast mijn paspop zie je twee tasjes hangen. dit zijn niet mijn enige tasjes hoor. De rest ligt op zolder, helemaal verwaarloosd, in het donker... ook zie je mijn hakken staan die ik met het kerstgala en speciale gelegenheden draag :)


Waar ik ook heel trots op ben, is mijn make-up spiegel. Na mijn optredens in het theater was ik smoor verliefd op de spiegels met lichtjes. Afgelopen kerst heb ik hem gekregen, dankje pap en mam.
Het geeft zo'n knus gevoel!


Dit is echt een plekje om tot rust te komen. Lekker met een boek op schoot, of een filmpje via de laptop. Je ziet een foto-slinger (Xenos - 2.99). Hier hang ik vakantiefoto's, kaartjes en andere dingetjes op.


Misschien heb je al wel gemerkt (op pinterest bijvoorbeeld) dat ik heel veel vn rendieren, hertjes en elanden houd. Deze stoffen (gelukkig geen echte) diertjes, horen ook echt tot mijn pronkstukken.
I like!

2 opmerkingen:

  1. Interessante blog met een hoop informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, ik ben blij dat je het leuk vind.

      Verwijderen

Thank you all for your lovely comment! You've made my day <3